PROFIL

Bente Repstock

Reg. og RAB-godkendt Akupunktør & Frisør

Det er dejligt at byde dig velkommen her på min hjemmeside. Her præsenterer jeg dig for et univers af Health Care i flotte og professionelle lokaler i hjertet af Frederikssund.


Jeg blev udlært i 1979 som frisør, og har faktisk været selvstændig lige siden - altså i mere end 35 år.


Jeg har tidligere haft frisørsalon i Slangerup (Salon Krølle) fra 1979-1986. Derefter havde jeg frisørsalon (Peluqueria Interhair) i Marbella på Costa del Sol samtidig med, at jeg underviste på de spanske frisørskoler i henholdsvis Barcelona og Madrid.


I 1989 flyttede jeg hjem til Danmark, hvor jeg etablerede Frisør Repstock, Havnegade i Frederikssund. Salonen, som jeg selv havde tegnet og indrettet, blev i 1989 af frisørindretningsfirmaet, Imperial, fremhævet som den flotteste, indrettede salon i det år.

Sideløbende har jeg uddannet mig som akupunktør og har opnået RAB-godkendelse i akupunktur (Registreret Alternativ Behandler) hos Danske Akupunktører (DA). RAB-godkendelserne reguleres i henhold til lov nr. 351 af 19. maj 2004 under tilsyn af Sundhedsstyrelsen. RAB-godkendelsen er din garanti for, at jeg opfylder en række særlige krav til uddannelse og god klinisk praksis. Det forudsættes, at man løbende efteruddanner sig.


Du er velkommen til at kontakte mig og få en snak om, hvad akupunkturen kan gøre for dig, bl.a. om øjensygdommen AMD. Se programmet Naturligvis her på siden.

Jeg har også uddannet mig til rygestopterapeut - jeg kan næsten garantere dig røgfri efter den første behandling. Læs mere herom under rygestop.


Rygestop på 1 1/2 time !


Har du som mange andre utallige gange forsøgt at holde op med at ryge eller slippe af med andre nikotinpræparater?


Det behøver ikke være så svært, for med biofeedbackbehandling, vil du ikke have abstinenser eller bivirkninger under dit rygestop. På den måde, er det meget lettere at holde op med at ryge.


Jeg har stor succes med mine behandlinger.

Om akupunkturens gavnlige virkning på øjesygdommen AMD med programvært Peer Heissel, reg. akupunktør Bente Repstock og øjenpatient Inger Kaae. Programmet "Naturligvis" om AMD blev sendt første gang i påsken 2014 på dk4. Du kan se programmet her oven over.

Nogle forretninger er strømlinede, andre opstår i dynamikken mellem forskellige fag. Klinik og salon i ét er lidt utraditionelt, men i Bente Repstocks verden kan det ikke være anderledes.


"Jeg har da haft kunder, der læser skiltet udenfor, og som laver sjov med, at man kan kvitte smøgerne, få akupunktur for smerterne og samtidig få klippet håret. Men sådan er det jo med med mig, siger Bente Repstock.


"Jeg startede som frisør, men da jeg på egen krop oplevede, hvad akupunktur kan, så har jeg bare haft lyst til at hjælpe andre som mig," siger Bente Repstock, som ikke kunne drømme om at droppe frisørfaget efter 35 år. Derfor akupunktur og frisør i ét i Østergade, Frederikssund.

RAB-GODKENDT

Jeg er RAB-godkendt akupunktør og bærer titlen: reg.akupunktør. RAB er en forkortelse for Registreret Alternativ Behandler. Det er en beskyttet titel, der kun må bruges af behandlere, som lever op til lovgivningens krav om bl.a. uddannelse, etik og god klinisk praksis.

Min RAB-godkendelser er din garanti for korrekt behandling.

 


Se min RAB-godkendelse hos Danske Akupunktører her.


RAB-godkendelsesbeviset bliver fornyet hvert år.

 

 


Der gives tilskud til alle sundhedssikringer og Sygeforsikringen "danmark"

Jeg indberetter selv elektronisk til dem alle.

MIN UDDANNELSESMÆSSIGE BAGGRUND

Den anerkendte akupunktør, John Boel Sr. har udviklet en masteruddannelse i akupunktur, som bygger på mere end 600 lektioner, foruden de mange timer man forlods

har om sygdomslære, anatomi og fysiologi. I maj 2011 blev jeg færdig hos Boel med uddannelsen.

 


Fundamentet i den nye masteruddannelse er den klassiske og traditionelle, kinesiske medicinske metoder i akupunktur (TCM). Masteruddannelsen bygger videre på dette fundament og inddrager også nyere mikrosystemer og akupunkturmetoder. Dermed giver det akupunktørerne flere redskaber til at opnå optimal succes i deres behandlingsmetoder.

 


Uddannelsen har været spændende og meget krævende, og nu brænder jeg for at kunne gøre en forskel.

 


Udover det teoretiske forløb har jeg haft kliniske forløb i både Aulum og København, og har således oparbejdet meget erfaring i arbejdet med nålene. 

 

Se mit Master-diplom her.

LØBENDE EFTERUDDANNELSE

For at beholde min RAB-godkendelse, så skal jeg løbende efteruddanne mig. Jeg var derfor i perioden 16. oktober - 14. november 2013 på studie og efteruddannelse i akupunktur i Kina, nærmere bestemt på et hospital og universitet i Chengdu. Jeg har et godt netværk af meget dygtige akupunktører fra mit Kina-ophold. Det var en fantastisk oplevelse og meget lærerigt.

 


Se mit certifikat fra Kina-studiet her.

 


Jeg deltager herudover i kurser, praktiserer og deltager i erfa-gruppe med patienter, bl.a. på Akupunktur 2000-klinik i Østbanegade på Østerbro.

 


Før min uddannelse hos Boel har jeg uddannet mig bla. i anatomi, fysiologi og sygdomslære og medicin, udvidet første hjælp og psykologi. Herudover har jeg kursus i øreakupunktur, specialkursus i zoneterapi for eksaminerede akupunktører og endelig kursus i MUST-terapi (vedr. muskler).

NIHAW AKUPUNKTUR KLINIK V/TOMMY IVERSEN

Jeg efteruddanner mig løbende hos Tommy Iversen - Nihaw - i TCM-kost. Se mere her. Link her to http://www.nihaw.dk/

Jeg har endvidere taget en masse efteruddannelser samt opfølgning af min akupunktur uddannelse både hos Danske Akupunktører som Seminar og hos forskellige kendte underviserer i årenes forløb.

 


F.eks.:


 

2013 : Dr. Richard Tan OMD. "Balance metoden"

 

2014: DA "Efteruddannelse"

 

2015 : Per Vork Andersen. "Instant Feedback Acupuncture"

 

2015: Yair Maimon. "Jingwell pkt. / cancer Patienter"

 

2016: Nigel Ching. "Depression - Akupunktur"

 

2016 - 2017: Hugo Nielsen Instituttet Gram. "BBRS - Bio kemisk - speciel akupunktur uddannelse"

 

2017: DA  "Efteruddannelse"

 

2017: Lars Kjeldal. "Meridianbalancering"

 

2017: Per Vork Andersen. Chania -Kreta- Grækenland. "IFA"