RYGESTOP

RYGESTOP / NIKOTINAFVÆNNING

Har du som mange andre, utallige gange forsøgt at holde op med at ryge, eller slippe andre nikotinpræparater?

 

Det behøver ikke være så svært, for med biofeedbackbehandling, vil du ikke have abstinenser eller bivirkninger under dit rygestop. På den måde, er det meget lettere at holde op med at ryge.

 

Jeg har stor succes med mine behandlinger.

HVAD ER ONDAMED®BIOFEEDBACK?ONDAMED® Biofeedback er kort sagt nogle naturlige frekvenser, der kan kommunikere med kroppens celler. Disse frekvenser er helt uskadelige og har en meget stor positiv virkning ved rygestop samt en lang række sygdomme. Ved rygestopbehandling inaktiveres de impulser, der giver besked til kroppen om at den har behov for nikotin.Udover at fjerne den fysiske rygetrang sættes en udrensning i gang. Nikotinen og de giftstoffer der ligger i kroppen renses ud. Dette sker via 3 naturlige udrensningskanaler; sved, urin og afføring. Det er derfor vigtigt,, at man i et par uger husker at drikke godt med vand for at få renset ud.


Sidst men ikke mindst arbejdes der med den psykiske del, således at man ikke får abstinenser. Det sker dog for nogen, ca. 1 ud af 50, at de får abstinenser alligevel og har brug for en supplerende behandling. Ved en supplerende behandling arbejder jeg mere dybt på den psykiske del, men det forudsætter at man ikke har røget, da der ellers skal begyndes forfra.


Personer med pacemaker og gravide må ikke behandles med biofeedback.

KORTVARIG UTILPASHEDSvimmelhed eller kvalme.


Kraftig lugtende urin eller afføring.

Kortvarig opblussen af en lidelse.

Humørsvingninger.

Forstyrrelser i menstruationscyklus.

Tørst.

Træthed eller øget energi

RYGESTOP / NIKOTINAFVÆNNING

Få hjælp til at blive røgfri, på bare en 1 1/2 time, kan det lade sig gøre.

 

Effektiv – flere end 8 ud af 10 bliver røgfri.

Ingen abstinenser eller bivirkninger.

På en let og behagelig måde.

 

På bare en 1 1/2 time kan det med biofeedback-metoden lade sig gøre at blive røgfri, ikke noget med kurser, tyggegummi, plastre og andre nikotinprodukter, men enkelt naturlig metode som ikke efterlader abstinenser eller bivirkninger.

Der findes KUN gode grunde til at stoppe med at ryge, men ingen til at fortsætte.

 

Så derfor tag beslutningen - bliv røgfri allerede i dag!

Rygning skader

Hjerte, kar, lunger og kredsløb påvirkes mere end man tror, af de tjærepartikler der er i cigaretterne. Rygning skader blodets mekanismer og helingsprocesser, hvilke gør at hvis man f.eks. har cancer, har kroppen sværere ved at komme de dårlige celler til livs.

 

Er man gravid og ryger under graviditeten, mener forskerne nu, at udover at beskadige fostrets slimhinder og fimrehår, giver man også barnet genet for at blive ryger senere i livet.

 

Hvert år mister ca. 40.000 danskere livet pga. rygning.

 

Efter behandlingen skal du kun huske følgende

For at få det mest optimale ud af behandlingen, er det bedst ikke at drikke kaffe, cola, te eller alkohol og spise chokolade i 24 timer efter behandlingen, da dette påvirker kredsløbet.

 

Du skal drikke masser af vand, det hjælper med udrensningen.

 

Medbring 2 liter kildevand uden brus, som jeg giver nogle frekvenser. Du får vandet med hjem igen, og skal drikke  (1 kop fuld) 3 gange dagligt, og evt. efter behov.

 

Hvad koster det

Rygestop/nikotinafvænning.                                      1.200 kr.

Supplerende behandli ng inden for 14 dage            300 kr.

Supplerende behandling inden for 3 måneder        600 kr.