AKUPUNKTUR

... FRA EN GLAD AMD-PATIENT (JUNI 2019)

Brev fra en meget glad AMD-patient (Øjenforkalkning)


... der skriver:


"Jeg bor i Roskilde og går til behandling på Glostrup Hospital, en specialafdeling, hvor de behandler for alle mulige øjnesygdomme. Jeg har AMD på begge mine øjne, og er kommet på Glostrup Hospital i 6 år. Jeg kommer der ca. 1 gang måneden for at få kontrolleret min AMD og for at få behandling.


Jeg har spurgt rigtig mange læger om hjælp til at finde andre løsninger, men ingen vil rigtig ud med noget - indtil den dag en læge sagde; ” jeg har hørt at akupunktur skulle kunne gøre noget ....!!!”


Så skete der noget. Jeg undersøgte emnet og fandt frem til Bente Repstock og fik en snak over telefonen, fandt hende tillidsfuld og hun havde meget viden omkring netop mit problem.


Vi aftalte, jeg skulle komme nogle dage efter til en test og behandling.

Allerede efter den første test og behandling, kunne jeg tydeligt se forskel :). Hurra endelig noget der var mærkbart; kunne både se og mærkes med det samme :)


Vi gik igang med en behandlingsplan, der gik ud på 10 gange 2 stk. behandlinger om dagen i 10 dage, dog med lidt pauser undervejs.


Fik øjneøvelser med hjem, som jeg skulle gøre selv, meget nemt, tænkte jeg...:) Det gik rigtig godt, kunne selv mærke og se forskellen fra gang til gang, så jeg var meget lykkelig.


Har nu i dag været hos speciallæge til kontrol - svaret var følgende: ”Venstre øje, kort fortalt... alt ser normalt ud igen, dvs. ingen væskeudsivning og normalt læsefelt. Højre øje - bedring i forhold til sidste behandling (hvad man normalt ikke ser) og læsefeltet havde rykket sig 2 linjer, hvad der hellere ikke var/ er normalt.


Speciallægerne vil nu følge mig, for at se hvad akupunkturen mere kan gøre og føre til :)


Så man kan jo nok forstå, at jeg meget glad ringede til Bente og fik fortalt det hele.


Går nu fortsat til akupunkturbehandlinger, da min sygdom har ændret sig til IKKE at være stationær, men er nu i udvikling til det klart bedre :).


Stort Hurra og Tusinde Tak for hjælpen Bente, hvor er jeg GLAD :)".


Med venlig hilsen


L. Nielsen