NYHEDER

2018: DA “Efteruddannelse”


2018: WittCare - Vakuum terapi


2018: Dr. Terada. Malaysia - Kursus/undervisning


2017: Per Vork Andersen. Chania -Kreta- Grækenland. " IFA "


 2017: Lars Kjeldal. " Meridianbalancering "


2017: DA  " Efteruddannelse "


 2016 - 2017: Hugo Nielsen Instituttet Gram. " BBRS - Bio kemisk - speciel akupunktur uddannelse "


2016: Nigel Ching. " Depression - Akupunktur "

  


2015: Yair Maimon. " Jingwell pkt. / cancer Patienter "


2015: Per Vork Andersen. " Instant Feedback Acupuncture "


2014: DA " Efteruddannelse "


 

5. september - 7. september 2014

Jeg deltager i TCM Akupunktur Kongres (4th Scandinavian TCM Congress) på Rønne's Hotel, Slettestrand ved Fjerritslev i Nordjylland. Se mere her.


17. august 2014

Opfølgningskursus hos John Boel, København i nye tekniker inden for Aculine og Acuchronic.


1. august 2014

Jeg flytter til nye og større lokaler i Østergade 8, 3600 Frederikssund. Jeg glæder mig til meget mere plads til mine akupunkturpatienter og mine frisørkunder.


Marts 2014

Jeg bliver Registreret Alternativ Behandler (RAB-godkendt) hos Danske Akupunktører - se mit registrerings- og medlembevis her.


2013 : Dr. Richard Tan OMD. " Balance metoden "


Oktober / November 2013

I perioden 16. oktober - 14. november er jeg på studie og efteruddannelse i akupunktur i Kina, nærmere bestemt på et hospital og universitet i Chengdu, Kina.


Se "Certificate" for mit TCM-studium på Chengdu Universitet of Traditional Chinese Medicine

 


28. oktober 2013

Frederikssund Helsemesse er nu afholdt. Det har været en rigtig god messe med mange forskellige tilbud, som trak en del mennesker til huse. Stor tak til alle udstillere, sponsorer og til alle fremmødte. Jeg var i Kina på akupunktur uddannelse, da messen blev afholdt, men jeg har set og talt med mange på messen via Facetime og Skype - fantastisk, at man på den måde alligevel kan "være til stede".

 


Oktober 2013

Frederikssund Helsemesse afholdes i weekenden den 26.- og 27. oktober i Elværket, Frederikssund. Læs mere om messe her.

 

Jeg er medarrangør igen i år sammen med Sussie Baun Madsen, men deltager ikke med egen stand, da jeg skal til Kina. Se mere ovenover.


 

April 2012

RAB-godkendelse

Jeg bliver RAB-godkendt som akupunktør af Dansk Akupunktur Union den 27. april 2012.

RAB er en forkortelse for Registreret Alternativ Behandler. Det er en beskyttet titel, der kun må bruges af behandlere, som lever op til lovgivningens krav om bl.a. uddannelse, etik og god klinisk praksis.

RAB-godkendelsen er en blåstempling af mit lange uddannelsesforløb - en certificering, som jeg er rigtig stolt af.

Min RAB-godkendelse er således din garanti for korrekt behandling.


 

Marts 2012

LifeWave plastre

Jeg er tilbage i Prag for 3. gang, og igen holder jeg foredrag om LifeWave og demonstrere virkningen af plastrene på Universitetet i Prag, Tjekkiet.


 

Februar 2012

LifeWave plastre

Jeg holder igen foredrag og demonstrere virkningen af LifeWave plastre på Universitetet i Prag, Tjekkiet.

Jægerspris Helsemesse

Jeg og Connie Lundsberg deltager i Jægerspris Helsemesse med LifeWave plastre, akupunktur og allergibehandling.

 

TCM-akupunktur

Jeg efteruddanner mig hos Tommy Iversen , Nihaw Akupunkturklinik i TCM-akupunktur.

Læs mere om Tommy Iversen her.

 


Januar 2012

LifeWave plastre

Jeg holder foredrag og demonstrere virkningen af LifeWave plastre på Hotel Kings Cort på Republikkens Plads i Prag, Tjekkiet.

 


November 2011

Bevar dit syn med moderne akupunktur.

Jeg indgår samarbejde med Connie Lundsberg omkring behandling af øjensygdomme med moderne akupunktur. Sammen har vi udviklet "Bevar dit syn". Læs mere på hjemmesiden her.

 


Oktober 2011

Frederikssund Helsemesse 2011 i Kulturhuset Elværket

Den 29. og 30. oktober slås dørerne igen op for Frederikssund Helsemesse. 

Foruden, at jeg er medarrangør af messen, er jeg igen repræsenteret på messen - denne gang alene med akupunktur.

Jeg er netop som en af de første i Skandinavien blevet uddannet akupunktør på Akupunktur Universitet i Aulum, hvor den verdenskendte akupunktør John Boel underviser.

Jeg har allerede opnået stor erfaring, da jeg under masteruddannelsen har haft mange kliniske forløb både i Aulum og i København.

Fundamentet i den nye masteruddannelse er den klassiske og traditionelle, kinesiske medicinmetode i akupunktur (TCM). Masteruddannelsen bygger videre på dette fundament og inddrager også nyere akupunkturmetoder. Dermed giver det akupunktørerne flere redskaber til at opnå optimal succes i deres behandlingsmetoder. Nye metoder og systemer er udviklet, og disse har vist sig at have stor effekt i akupunkturbehandlingerne.

Mød mig på stand nr. 20, hvor også akupunktør og allergibehandler Connie Lundsberg vil være parat, så alle interesserede kan få en prøvebehandling.

Connie Lundsberg har i øvrigt sin egen allergiklinik i Sorø - "Allergibehandling uden brug af medicin".


Maj 2011

Jeg er blevet færdig medd min uddannelse i akupunktur ved Akupunktur Universitetet i Aulum.


 

6. november 2009

Frederikssund Helsemesse 2009

Frederikssund Helsemesse blev igen en succes. Mange besøgte messen også i år.


 

29. marts 2009

Netværksmøde i Silkeborg for ONDAMED®-terapeuter

Director of Education, Catherine Hettich Jensen, RN, PRN fra Internationel Group i ONDAMED®Inc. og ONDAMED®GmbH, afholdte netværksmøde for Ondamed®-terapeuter i Silkeborg. ONDAMED® bliver mere og mere udbredt i Danmark. Netværksmøderne søges afholdt flere gange om året. Dejligt med et forum, hvor terapeuterne kan udveksle deres gode erfaringer. Denne form for videndeling er vigtig i forhold til den enkeltes terapeuts udvikling og behandlinger i øvrigt.

 


28. februar - 1. marts 2009

Jeg deltager igen i år med en stand (clairvoyance) på Danmarks hyggeligste helsemesse, nemlig i Rejsestalden i Jærgerpris. Jeg er kasserer i bestyrelsen.


 

11. marts 2009

Det var med stor fornøjelse, at bestyrelsen for Frederikssund Helsemesse 2008 kunne, med baggrund i sit overskud, overrække Frederikssund Ungdomsskole-/SSP en check på 10.000 kr. til projektet Frisk Rent Vand. Læs mere her.

 


3. november 2008

Frederikssund Helsemesse 2008

Frederikssund Helsemesse blev en succes ud over alle grænser. Mange besøgte messen også i år.


 

21. august 2008 - Pressemeddelse

Frederikssund Helsemesse – 25.-26. oktober i Kulturhuset Elværket

I lighed med tidligere år afholdes som sædvanligt Frederikssund Helsemesse

den sidste weekend i oktober. Allerede nu er de fleste stande booket af lokale behandlere inden for sundhed og alternativ behandling.

 

På messen vil det være muligt at udvide sit kendskab til bl.a. sindsro, clairvoyance, astrologi, tarot, drømmetydning, hypnose, kinesiologi, phytoterapi, medicinsk laserterapi m.m. Man vil også kunne afprøve Body-SDS, Ondamed® Biofeedback, Detox-fodspa og slankesystemet Tai-system. Samtidigt vil det være muligt at købe produkter, som f.eks. naturlig hudpleje, smukke krystaller og Aloe Vera. Så der er lagt op til en spændende weekend i Kulturhuset Elværket d. 25.-26. oktober. Der er åbent begge dage fra kl. 10.00 - 17.00.

I år arrangeres Helsemessen af 5 lokale piger, der alle tidligere har deltaget på messen. Bente Repstock har i over 20 år virket som clairvoyant/medie. Hun arbejder nu også med øreakupunktur og ONDAMED®  biofeedback med speciale i smertelindring, allergi og nikotinafvænning (rygestop). Bodil Sørensen har siden 1991 været indehaver af Klinikken, og arbejder med hypnose, zone- og muskelterapi, Detox-fodspa og salg af Aloe Vera produkter. Bente Jakobsen har i 13 år arbejdet som zoneterapeut og hendes arbejdsfelt inkluderer nu sindsro og healing. Hun er også tilknyttet ’Hearts and Hands’ som frivillig healer. Sussie Baun Madsen er uddannet diplom-astrolog og har med stor succes arbejdet med astrologi i over 20 år. Soong Hei Voigt er healingsmassør/samtaleterapeut, clairvoyant og akupunktør og har etableret Hjertehuset i Frederikssund midtby.

Der er planlagt 4 foredrag hver dag. Bl.a. vil Eva Useinovski besøge messen og holde foredrag om sit arbejde som medie. Og som tidligere år vil Susanne Sivert skabe god energi med en demonstration af latteryoga, og Jette Terpner kommer igen hjem fra USA og fortæller om Reconnection Healing.


 

14. juni 2008

Undervisning i ONDAMED®biofeedback


 

Den 15. til 16. juni 2008

...modtager jeg mere undervisning i ONDAMED®biofeedback af Director of Education, Catherine Hettich Jensen, RN, PRN fra Internationel Group i ONDAMED®Inc. og ONDAMED®GmbH, så jeg kan blive endnu dygtigere.


 

13. juni 2008

Frederikssund Helsemesse den 25. - 26. oktober 2008


Som du sikkert ved, så er jeg medlem af bestyrelsen for Frederikssund Helse-messe, og derfor har jeg naturligvis også en stand på messen i oktober, hvor du kan komme og møde mig.


Frederikssund Helsemesse afholdes i Frederikssund Kulturhus, Elværket, Ved Kirken 6, 3600 Frederikssund.