ALLERGI

KOSTTILSKUD

Jeg plejer at anbefale bestemte kosttilskud, hvis man er belastet af ubalance i tarm/fordøjelses-systemet, hvor der er en overvækst af de dårlige bakterier.

 

Vores hud og slimhinder gendannes på ca. 28 dage, så på en måneds tid kan man bygge sund hud og slimhinder. Man kan sige, at man på huden kan se, hvad man har spist den sidste måned.

 

Det bedste er at spise en sund kost med en anti inflammatorisk virkning, dvs. tilbage til de gode råvarer, helst økologisk for at belaste vores krop mindst muligt, denne kost er gavnlig for både immunforsvaret og slimhinderne. 

 

I vores moderne, industrialiserede verden, og ofte stressede hverdag, er det måske ofte svært eller helt umuligt at efterleve dette, hvorfor kosttilskud kan være en god løsning at tilføre sin kost, især som allergiker. Disse kosttilskud balancerer floraen mht. på bakterier og svampe i dit fordøjelsessystem, så immunforsvaret styrkes. Dette er en fordel, da ca. 70 % af vores immunforsvar jo sidder i vores tarme.

 

Tager man kosttilskud, er det IKKE medicin og kurerer sygdomme, det er ene og alene sunde tilskud i koncentreret form til den daglige kost

 

Tager man disse bestemte kosttilskud, får man samtidig en kostvejledning udleveret.

 

Er man belastet af candida eller anden tarmubalance, anbefaler jeg at tage nogle kosttilskud fra 1-3 måneder, afhængigt af, hvor belastet det enkelte menneskes krop er.  Mennesker er forskellige og reagerer forskelligt. Du bliver kinesiologisk testet for hvert enkelt kosttilskud.

 

Skal man balancere sin tarmflora, anbefaler jeg ofte 5 bestemte kosttilskud, der har en synergi effekt i vores tarmsystem og afbalancerer tarmfloraen, så den kommer i den rette balance.

 

Jeg anbefaler at indtage disse tilskud minimum i 1-3 måneder alt efter dit individuelle behov, som du bliver kinesiologisk testet for. Du testes for præcis hvilke kosttilskud, som din krop har brug for.

 

Større børn kan normalt også uden problemer bruge kosttilskud, alt efter alder og vægt, dette testes der for. Mindre børn kan nogle gange ikke sluge piller/kapsler, her kan de få probiotika i pulver i stedet.

 

Lider man af en sygdom, bør man ikke bruge kosttilskud til behandling af denne. Lider du af en sygdom, bør du konsultere din læge, da kosttilskud IKKE er medicin, men tilskud til den daglige kost.

 

Visse kosttilskud bør ikke tages før operationer eller efter en organtransplantation.

 

Får du blodfortyndende medicin, bør du først rådføre dig med din læge, før du tager visse kosttilskud.

 

Ønsker du at købe disse kvalitets kosttilskud, bliver du gratis kinesiologisk testet for evt. intolerance, behov og dosis.

 

Pris for de 5 bestemte kosttilskud til en måned er 1.486 kr.